header-clingendael.jpg

Eten & drinken bij IJgenweis Clingendael

Gesloten tot 28 maar 2021.

'Goed eten houdt mensen bezig'.

Theeschenkerij

Onze gasten genieten van de prachtige omgeving en de gerechten van onze menukaart. IJgenweis is anders dan anders. Dit zie je aan de schrijfwijze in onze naam, maar ook aan de gerechten op onze kaart. Dit anders zit hem vooral in het gebruik van de ingrediënten en de herkomst van de producten.Op drankengebied is de koffie van ons private label "Pure Moments" van SAB Catering BV (voorzien van Biologisch en Fairtrade keurmerk), de melk van Boerenland en hebben onze vleesproducten een 3 sterren keurmerk. Voor bij de muntthee gebruiken wij honing van de imker uit het park Clingendael. Ook hebben we dit jaar een heerlijke thijm met sinaasappel of gember en citroenthee op het menu. hebben zelfs een "vegan" ijsje op het menu. 

Verder staan er op onze menukaart veel vegetarische gerechten. Onze nieuwe aanwinst is een handgemaakte kaas-spinazie kroket van de firma "Le Kroket" uit Alphen aan den Rijn. De rundvleeskroketten hebben een 3 sterren beter leven keurmerk. 
Dit jaar zijn wij trots op onze Vegan bitterballen van de Vegetarische Slager. We serveren een heerlijke vegan Falafelsalade en staan alom bekend om onze heerlijke Italiaanse piandina's uit de klapgrill. Ook hebben zelfs een "vegan" ijsje op het menu.

Onze kaart is dus vooral geschikt voor consumpties tussen 10 en 17 uur. Voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, voor een lekkere lunch of voor een heerlijke namiddag met een borrelhapje of een ijsje. Dagelijks hebben we buiten onze heerlijke appeltaart met verse slagroom, drie andere wisselende soorten gebak waarvan er 1 altijd glutenvrij is.

Wilt u ook zo’n moment beleven? U bent van harte welkom!High Tea

Heeft u iets te vieren? Denk dan eens aan een sfeervolle High Tea bij IJgenweis Clingendael. Heerlijk in het zonnetje op ons terras of in ons restaurant. (Tijdens de opening van de Japanse tuin van 12 oktober tot 28 oktober wordt deze niet geserveerd)

Lees verder...