header-clingendael.jpg

Contact opnemen met IJgenweis Clingendael

Gesloten tot 28 maar 2021.

Voor vragen, reserveren en meer informatie

U kunt ons bereiken op het nummer 070-3245380. Makkelijker is het nog om onderstaand contact formulier in te vullen. We zullen u dan zo spoedig mogelijk terug mailen.

De openingstijden van IJgenweis Clingendael zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.
Vanaf 2 november zijn wij gesloten tot 1 april 2021.

Tijdens de opening van de Japanse tuin en op nationale feestdagen nemen we geen reserveringen aan. Ook niet voor groepen. U bent natuurlijk van harte welkom om terplekke een plaatsje te zoeken. We hebben 120 zitplaatsen buiten en 26 zitplaatsen binnen.

Disclaimer en privacy statement:
Als u deze website bezoekt, gelden onderstaande voorwaarden en beperkingen en stemt u daarmee in.

ALGEMEEN SAB Catering B.V. (hierna SAB) beheert de website www.ijgenweisclingendael.nl, ook voor de aan SAB verbonden ondernemingen. SAB heeft de informatie op www.ijgenweisclingendael.nl met zorg samengesteld en geproduceerd. Aan foto's en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

AANSPRAKELIJKHEID In geen geval is SAB, zijn functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het gebruik van www.ijgenweisclingendael.nl. Dit geldt ook voor defecten, virussen en andere onvolkomenheden. En voor het oneigenlijk gebruiken, wijzigen en vernietigen van informatie.

INTELLECTUEEL EIGENDOM
SAB heeft auteursrechten, beeldrechten en merkrechten van deze website. Zoals teksten, ontwerpen, foto's, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan om de inhoud en vormgeving van deze website zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SAB te reproduceren, bewerken, distribueren of openbaar te maken. Dit geldt niet voor downloaden en printen voor niet-commerciële, informatieve en persoonlijke doelen.

PRIVACY SAB respecteert de privacy van alle gebruikers van www.ijgenweisclingendael.nl. Daarom behandelt SAB persoonlijke informatie vertrouwelijk. Data als namen, e-mailadressen en contactinformatie delen we niet met derden en gebruiken we alleen voor analyses en rapportages. Doel: onze website verbeteren. En om te zien hoe onze site wordt gebruikt. SAB kan het beleid altijd wijzigen.


Er wordt een kopie gestuurd van deze mail naar uw opgegeven e-mailadres.
Kijk voor de zekerheid in uw Reclame folder.

Let op: ‘Vink' de BOX aan als u uw mail wilt verzenden.
Notice: Undefined variable: result in /var/www/vhosts/ijgenweisetenendrinken.nl/sub_clingendael/application/plugins/contact_picker.php on line 156